If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
колеги къде мога да рециклирам тампоните на носачите на алфа 166 в София
разликата във комфорта между 156 и 166 идва от по доброто задно окачване при 166 и увеличеното междуосие предниците са еднакви и при двата модела. опитах се да обясня че комфорта на всяка кола идва от задното окачване
Предниците при 156 и 166 нямат нищо общо
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Едното е на магаре, другото на мост. На едното му "виси'' мотора на другото му "стой'', брои тампони на които е закачен мотора и т.н.
ти двигателя към окачването ли го сложи ? мост магаре все тая принципно е еднакво горен и долен носач пружината чрез вилка натиска посредата на долния носач
разликата във комфорта между 156 и 166 идва от по доброто задно окачване при 166 и увеличеното междуосие предниците са еднакви и при двата модела. опитах се да обясня че комфорта на всяка кола идва от задното окачване
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
тука ще се поправя че 80% от комфорта на автомобила идва от задното окачване
Последно питане на 164 Окачването на мотора как е, и защо 164 предлага в пъти(поне според мен) по-добър комфорт от 156. Или и то е по ''модерно'' от на 56цата.
Всичките големи меровци и бмв та как са им ''хванати'' двигателите.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
ти двигателя към окачването ли го сложи ? мост магаре все тая принципно е еднакво горен и долен носач пружината чрез вилка натиска посредата на долния носач
П.П. хора идете пийте по една бира нещо дето не ви е ясно питайте ще помагам
Естествено, че има значение за окачването - в единия случай наговарванията от тежестта на двигателя са екцентрични, а в другия равномерноразпределени.
Една много съществена разлика има в носачите на 156 и 166, по-наблюдателните ще я забележат
Мисля, че си поредния неразбрал за какво спорят онези по-горните
Иде реч, че и двата автомобила са с един и същи тип предно окачване - т.нар Double wishbone. Иначе ясно за разликите в различните детайли.
Мисля, че си поредния неразбрал за какво спорят онези по-горните
Иде реч, че и двата автомобила са с един и същи тип предно окачване - т.нар Double wishbone. Иначе ясно за разликите в различните детайли.
Ти първо виж заглавието на темата, щото ти си поредния дето не си по темата, от 2-ра страница цялата е оф
т.е. няма да се придържам към темата на някой, който не е по-темата, последния да затвори
Абе професорите с цените нещо нищо не казват??? Защо ли?
Защото оттогава не съм влизал във форума. И го давай по-спокойно, ако обичаш. Ако знаенето на цени наизуст правеше някого професор, защо ти я нямаш тази титла пред името си? Голям праз, че не съм уцелил цената на ЕДНИ от полиуретановите тампони. Пауърфлекс на каква цена са?
Comment